top of page

PALVELUT

Täältä löydät monipuoliset esitykset juhliisi ja muihin tilaisuuksiisi! Minulla on vuosikymmenien kokemus erilaisista esiintymisistä ja osaan elää hyvin tilanteen mukana. Olen iloinen ja avoin, tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olen saanut keikoistani paljon positiivista palautetta. 😎

Tunnelmaa luovaa taustamusiikkia

Soitan tilaisuuteesi tunnelmaan sopivaa taustamusiikkia tenorisaksofonilla tai kaunissointisella nokkahuilulla.

Soittamani musiikki sopii erinomaisesti mm. ruokailun tai juhlien taustalle, ja tyylikäs soitin ja soittaja kruunaavat tunnelman!

Saksofonisti saksofoni Eero Saunamäki.jpg

Eero Saunamäen yhtye

 

Huippumuusikoista koottu bändi saa aikaiseksi loistavan tunnelman ja huipentaa juhlasi! Maltillinen soiton voimakkuus sopii myös pienempiin tiloihin.

Eero Saunamäki, laulu ja puhaltimet

Pete Nikkinen, koskettimet

Miika Jämsä, sousafoni

Oskari Auramo, lyömäsoittimet

Tyylikäs ja ihastuttava sooloesitys

Yhden tai kahden teoksen mittainen mielenkiintoinen ja ihastuttava sooloesitys saksofonilla, nokkahuilulla tai laulaen. Musiikkityyli voi olla kevyttä musiikkia tai klassista, toiveet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon. Tyylikäs esitys sopii esim. hääjuhlaan, vihkitilaisuuteen, kastetilaisuuteen, synttäreille, yritysjuhliin ja muihin juhlatilaisuuksiin.

Saksofoni ja DJ

 

Nostata tunnelma kattoon juhlissasi rennolla DJ-musiikilla, johon yhdistyy sielukas saksofoninsoitto! Ja jos haluat jotain todella ainutlaatuista, niin otetaan mukaan myös lyömäsoittaja :) Laadukkaat äänentoistolaitteet kruunaavat kokonaisuuden. 

Eero Saunamäen yhtye.jpg

Nokkahuiluguru - elämykselliset konsertit ja koulutukset
 

Onko nokkahuilu mielestäsi instrumenttien pakkoruotsi tai jopa koulukiusaaja? Eihän nokkahuilu ole edes oikea soitin?!? Anna Nokkahuilugurun muuttaa käsityksesi nokkahuilusta!

Tiesitkö, että nokkahuilun avulla opetettiin lintuja laulamaan barokin aikana? Tai että nokkahuiluja käytettiin aktiivisesti renessanssin aikana kuninkaallisissa hoveissa ympäri Eurooppaa? Ja voisitko kuvitella, että nokkahuilua kuullaan myös suosituimmissa suomalaisissa 1980-luvun biiseissä? Saati sitten, että suurimmat nokkahuilut ovat yli kaksimetrisiä ja että nokkahuilulla voidaan beatboxata?

Nämä herkulliset faktat ja monet muut asiat selviävät Nokkahuiluguru-esityksessäni! Esitys voidaan järjestää livenä tai etänä. Nokkahuilu ei todellakaan ole vain se koulusta tuttu kermanvärinen muovinen pilli, vaan maailman väärinymmärretyin soitin, joka yllättää monipuolisuudellaan ja kiehtovalla tarinallaan!

Kauttani voit tilata myös muita kokoonpanoja:

 

- Linnan juhlista tuttu Kaartin Combo

- Katujazzia soittava Tusan Brass

- Saksofonisti / laulaja sekä kosketinsoittaja

- Hulvaton puhallintrio Karamzinin veljekset

HK-Audio-Lucas-Nano-600.jpg

PA-vuokra

Vuokraan laadukasta Lucas Nano 600 -äänentoistolaitteistoa. Erittäin kompakti ja kätevä setti sopii maksimissaan n. sadan hengen tilaisuuksiin vaikkapa sooloesitykselle tai pienelle bändille. Itse olen käyttänyt tätä settiä mm. kvartettini keikoilla.

bottom of page