top of page

Tapahtumarikas Hamina Tattoo takana

Päivitetty: 21. lokak. 2019

Tämänvuotinen Hamina Tattoo on takana, ja työt on tehty! Ja olipa mahtava viikko erilaisine tapahtumineen ja konsertteineen. 🙂 Normaalien paraatien ja marssiesitysten lisäksi olin vastuussa Kaartin Combon keikasta toriteltassa keskiviikkona sekä omasta soolonokkahuiluresitaalistani Lipputornissa perjantaiaamuna.

Hamina Tattoo on kasvanut ja monipuolistunut hurjasti Lassi Ikäheimon astuttua taiteellisen johtajan saappaisiin muutama vuosi sitten. Lassilta tulee loistavia ideoita lähes hengästyttävällä tahdilla, ja Combon keikka sekä oma sooloresitaalini olivat lähtöisin Lassin ajatuksista.

Combon solistiksi saimme ihanan Heini Ikosen ja hänen taustalaulajikseen Jepa Lambertin ja Tuuli Ikosen. Kymmenhenkistä Comboa täydensi vielä Varusmiessoittokunnan jouset, ja ai ai miten hyvä meininki meillä olikaan! Soitimme siis pelkästään brittiläisen disco/funk/soul-bändi Jamiroquain biisejä, ja homma toimi loistavasti. Tästä voit tsekata:


Perjantaiaamuna oli sitten luvassa jotain aivan muuta kun esiinnyin soolonokkahuilistina kolmen vartin konsertissa Haminan torin laidalla Lipputornin huipulla. Ohjelmistossa oli monipuolista nokkahuilumusiikkia keskiajalta nykypäivään, ja mukana oli myös Tomi Räisäsen teoksen Pikkuväki kantaesitys. Klikkaamalla TÄSTÄ voit katsoa pienen näytteen. 🙂 Jälleen kerran tuli todistettua miten nokkahuilulla pystyy hämmästyttämään ja valloittamaan.

Tattoo-viikko oli tiukka, mutta antoisa! Parin vuoden päästä sitten taas uudet kujeet…

Asiasanoja: Jamiroquai tattoo Heini Ikonen Jepa Lambert Hamina Tattoo Lassi Ikäheimo varusmiessoittokunta sooloresitaali Kaartin Combo Pikkuväki Tuuli Ikonen combo Tomi Räisänen Eero Saunamäki Hamina

37 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page