top of page

Saxomania

Päivitetty: 21. lokak. 2019

Kaartin soittokunta piti viime viikolla kevätkonsertit Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Finlandia-talo ja Verkatehtaan Vanaja-sali täyttyivät innokkaasta yleisöstä kun soittokunnan solisti Laura Voutilainen lauloi omia hittejänsä ja tuttuja soul-biisejä. Itsekin pääsin maistamaan solistina oloa kun soitin baritonisaksofonilla Paul Dzonin säveltämän Saxomanian.

Saxomania on hauska viiden minuutin teos, jossa säveltäjä on halunnut tuoda esiin baritonisaksofonin monipuolisuutta. Teos sisältää erilaisia artikulaatiotapoja (mm. slap-kielitystä), hurjaa 16-osatilutusta, kauniita ja hitaita melodioita ylärekisteristä ja melkoista mörinää alarekisteristä. Lopussa on tilaa kadenssille, jossa päätin soittaa sopraninonokkahuilulla Säkkijärven polkkaa duurissa ja laulaa hieman bluesasteikkoista scat-laulua baritonisaksofoninsoiton lisäksi. Hauskaa oli! Toivottavasti pääsen esittämään teosta tulevaisuudessakin.

Asiasanoja: soittokunta Kaartin soolo saksofonisti Finlandia-talo Saxomania PaulDzon viihde solisti Verkatehdas saksofonisoolo baritonisaksofoni slap konsertti


19 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page