top of page

Opiskelemaan!

Olen ollut töissä Kaartin soittokunnassa suunnilleen 18 vuoden ajan ja vähitellen on herännyt fiilis, että tarvitsisin pienen tauon virkatyöstä. Keväällä tein asialle jotain ja hain opiskelemaan Pop & Jazz Konservatoriolle - aiemminhan olen valmistunut Sibelius-Akatemiasta. Hakuprosessiin kannatti panostaa, sillä pääsin sisään saksofonilla, nokkahuilulla ja laululla ja näistä valitsin viimeksi mainitun.


Suunnilleen 25 vuotta sitten olin innokas fonisti/laulaja/nokkahuilisti ja rytmimusadiggari, joka ajatteli rationaalisesti, että kevyttä musaa ei kannata yrittää ottaa uraksi kun säännöllisten töiden saaminen on niin hankalaa. Urakseni koituikin pääasiassa taidemusiikki - joka on ollut mahtavaa! - , mutta rytmimusa on ollut mukana koko ajan ja kutkutellut ja houkutellut enenevässä määrin.


Nyt on ekat pari päivää takana lauluopintoja pop&jazz-konsalla ja tykkään NIIN paljon! Olen tavannut ihanan lahjakkaita ja innokkaita ihmisiä ja itsekin saan esittäytyä uudessa roolissa ilman tiettyjä leimoja ja rajoitteita. Vapauttavaa!
8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page