top of page

Nokkahuilusolistina Saksassa

Päivitetty: 21. lokak. 2019

Helmikuun lopussa Kaartin soittokunta matkusti Pohjois-Saksan Hohenlockstedtiin osallistuakseen jääkärikoulutuksen satavuotisjuhlallisuuksiin. Viikonlopun työmatkan ohjelmaan kuului myös kirkkokonsertti Hohenlockstedtin täpötäydessä kirkossa. Konsertin ohjelma koostui suomalaisesta (Sibelius), saksalaisesta (Beethoven, Wagner) ja ruotsalaisesta (Karkoff) musiikista. Toimin konsertin solistina Ingvar Karkoffin konsertossa nokkahuilulle ja puhallinorkesterille, josta soitimme ensimmäisen osan Allegro. Voit katsoa esityksen täältä:


Karkoffin teos on tonaalinen ja veikeä, ja se sopi hyvin muuhun konserttiohjelmaan keventäen sitä sopivasti. Aplodit olivat valtaisat, ja sekä soittajat että yleisö vaikuttivat tyytyväisiltä. Sain soittaa myös pienen ylimääräisen kappaleen, tällä kertaa hollantilaisen 1600-luvulla eläneen säveltäjän Jacob van Eyckin Englantilaisen satakielen. Tuo encore löytyy täältä:


Asiasanoja: konsertto encore Kaartin soittokunta wind orchestra soloist kirkkokonsertti nokkahuilu Karkoff Hohenlockstedt nightingale concerto puhallinorkesteri Jacob van Eyck recorder


8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page