• Eero Saunamäki

Menestyksekäs Suvisoitto takana

Päivitetty: 21o loka 2019

Esiinnyin kolmesti Kamariorkesteri Avantin järjestämässä Suvisoitossa Porvoossa. Näkyvin esiintymisistä oli solistikeikka festarin avajaiskonsertissa torstaina 28.6., ohjelmassa oli Jukka Tiensuun nokkahuilukonsertto Appo kamariorkesteri Avantin ja kapellimestari Dima Slobodenioukin kanssa. Hesarin arvion konsertista voit lukea täältä.

Perjantaina 29.6. soitin sopraanosaksofonia Tiensuun säveltämässä avajaisfanfaarissa Tuleks ja heti perään jälleen nokkahuilua Tomi Räisäsen järkkäämän Sävellyspajan konsertissa.

Viikko harjoituksineen ja keikkoineen oli aivan mahtava, ei voi kuin kiittää järjestäjiä ja kollegoita! Lisää solistikeikkoja on luvassa syksyllä, niistä voit lukea edellisestä postauksesta 🙂 Hienot kuvat on ottanut Heikki Tuuli.
Asiasanoja: nokkahuilisti Jukka Tiensuu festari kamariorkesteri Avanti Suvisoitto Sävellyspaja nokkahuilu festivaali Porvoo solisti Tomi Räisänen hsfi

#nokkahuilisti #JukkaTiensuu #festari #kamariorkesteri #Avanti #Suvisoitto #Sävellyspaja #nokkahuilu #festivaali #Porvoo #solisti #TomiRäisänen #hsfi

1 katselukerta

Sosiaalinen media

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Twitter Icon
  • White SoundCloud Icon

Sähköposti

© 2020 EERO SAUNAMÄKI