top of page

Viikko Lapissa

Nokkahuilukeikkaputki sai päätöksensä kuluvalla viikolla kun vierailin Lapin kamariorkesterin solistina Rovaniemellä. Teoksena oli jälleen Kalevi Ahon nokkahuilukonsertto, joka sai jo kuudennen esityksensä. Konsertin kapellimestarina toimi ranskalainen Adrian Perruchon, joka on alansa huippuja ja kiertää koko ajan ympäri maailmaa keikkoja tehden.


Lapin kamariorkesteri on minulle tuttu, sillä olin orkesterin solistina ensimmäistä kertaa jo vuonna 2018 kun esitin Jukka Tiensuun nokkahuilukonserton. Sen jälkeen liidasin orkesterin koululaiskonserttikiertueet vuosina 2020 ja 2021 ja tämänviikkoinen keikka tuntui siltä kuin olisi kotiin palannut, vaikka orkesterin soittajisto olikin vaihtunut yllättävän paljon muutaman vuoden aikana.


Konsertti meni hienosti ja yleisöäkin oli tullut runsaasti paikalle! Tunnelma Rovaniemellä on aina käsinkosketeltavan hieno :) Konsertin lisäksi vierailin viikon aikana myös Lapin musiikki- ja tanssiopistossa, jossa opetin muutamia lahjakkaita ja taitavia nokkahuiluoppilaita. Oli mukava tutustua heihinkin!


6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page