top of page

Toinen sija Suomen kovin soolo -kilpailussa

Päivitetty: 21. lokak. 2019

Verkkokauppa.com järjesti kuluneena viikonloppuna Suomen kovin soolo -kilpailun. Kisaan sai osallistua “millä tahansa instrumentiksi kelpaavalla tai kelpaamattomalla esineellä”, ja vaihtoehtoina mainittiin mm.kitara, vasara tai vaikka iso porkkana 🙂 Ideana oli soittaa puolen minuutin mittainen soolo ja vakuuttaa tuomaristo luovuudella, omaperäisyydellä ja hulluudella.

Huomasin kilpailun olemassaolon pari viikkoa sitten kaupan mainoslehdestä ja kiinnostuin heti! Nokkahuilu sopii mainiosti ihmisten yllättämiseen, sillä harvat ovat kuulleet monipuolista ja uskottavaa nokkahuilunsoittoa. Ilmoittauduin kisaan ja sain kutsun alkukarsintoihin ja niiden kautta finaaliin. Olin jakanut puoliminuuttiseni neljään osaan: beatbox/etniseen alkuun, kitaramaiseen nopeaan tilutukseen, lyhyeen staattisempaan osaan kahdella soittimella ja laululla ryyditettynä ja lopun Daruden Sandstorm-tyyppiseen tykitykseen. Soittimina käytin sopraano- ja sopraninonokkahuiluja, ensin erikseen ja lopuksi yhdessä.

Esitys meni hyvin, ja pääsin jopa palkinnoille! Kaikenlaisia soittajia oli mukana, mm. moottorisahamies, minidjemben soittaja ja ämpärin kolistelija. Kolmannen sijan vei sellisti, itse sain toisen palkinnon ja voiton vei silinterihattua soittanut (!), frakkiin pukeutunut herrasmies. Hauska kisa, jossa päätavoitteena minulla oli heittäytyminen ja itseni voittaminen.

Asiasanoja: sopraninonokkahuilu verkkokauppa.com sopraanonokkahuilu soolo Sandstorm Suomen kovin soolo nokkahuilu nokkahuilusoolo Darude

15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page