top of page

Osaksi Cirque du Soleilin kansainvälistä muusikkorosteria

Päivitetty: 21. lokak. 2019

Viime keväänä huomasin Facebookista, että kuuluisa kanadalainen nykysirkus Cirque du Soleil etsii laulajia produktioihinsa. Talent scoutit olivat tulossa Helsinkiin pitämään koelauluja, ja he pyysivät laulajiksi haluavia osallistumaan videokarsintaan ennen mahdollista kutsua laulamaan livenä scouttien luokse Musiikkitaloon. Olin lähdössä Kaartin soittokunnan kanssa esiintymään Yhdysvaltoihin, ja siellä oli luvassa muutamia tiukkoja esiintymistilanteita (mm. lyhyt laulusoolo täydessä jäähallissa). Ajattelin, että tuollainen koelaulu olisi hyvä treenitilaisuus USAn reissua ja muita elämän tulevia koitoksia varten.

Läpäisin videokarsinnan ja pääsin laulamaan livenä kanadalaisille Cirque du Soleilin työntekijöille. Tilaisuus meni ihan hyvin, ja scoutit olivat innoissaan varsinkin siitä, että pystyn soittamaan kaikenkokoisia saksofoneja ja nokkahuiluja sekä laulamaan. Sain siis puhtaat paperit laulusta, soittotaitoa scoutit eivät ehtineet kuunnella vaan lähettivät minulle sähköpostitse materiaalin, joka piti harjoitella, videoida ja lähettää heille ennen heinäkuun puoliväliä.

Sain vedettyä biisit videolla keskellä kesää (ja lomaa!), ja sitten alkoikin pitkä odottelu. Vihdoin tänään tuli tieto, että olin läpäissyt myös soittotaitotestin ja että olen nyt osa Cirque du Soleilin kansainvälistä muusikkorosteria. 🙂 Nyt on siis mahdollista, että sirkus tarjoaa minulle töitä jostain showstansa, joita on käynnissä parikymmentä ympäri maailmaa. Kutsua odotellessa…

Asiasanoja: laulu sirkus nykysirkus koelaulu audition nokkahuilu saksofonisti saksofonisoolo Cirque du Soleil saksofoni


9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page