top of page

Nokkahuilusolistiksi Lahteen!

Sain kutsun Sinfonia Lahden nokkahuilusolistiksi! Nokkahuilisti on erittäin harvinainen näky orkesterin solistina Suomessa, ja on mahtavaa päästä soittamaan lahtelaisten kanssa. Konsertti pidetään Lahden Sibelius-talossa 9.10.2020 klo 19, ja lisätietoa konsertista löydät klikkaamalla tästä. Nokkahuilu + orkesteri on mahtava yhdistelmä!


Oma nokkahuilistin urani muuttui solistiuraksi marraskuussa 2017 kun kantaesitin Jukka Tiensuun nokkahuilukonserton kamariorkesteri Avantin kanssa. Sen jälkeen olen esiintynyt nokkahuilistina näiden orkesterien edessä: Kymi sinfonietta, Jyväskylä sinfonia, Lapin kamariorkesteri, Mikkelin kaupunginorkesteri ja Kaartin soittokunta. Jo lapsena vierailin Tampere filharmonian ja Helsingin kaupunginorkesterin nokkahuilusolistina.


Barokin ajan säveltäjä Georg Philipp Telemann soitti itsekin nokkahuilua, joten on luontevaa esittää hänen teoksensa Nokkahuilukonsertto C-duuri. Olen aiemmin esittänyt tämän konserton mm. Jyväskylässä ja Mikkelissä. Videon Mikkelin esityksestä voit katsoa tästä:nokkahuilisti nokkahuilu nokkahuiluguru #nokkahuilisti #nokkahuilu #nokkahuiluguru

42 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page