top of page

Nokkahuilugurua ja verkostoitumista Kaapelilla

Sain jokin aika sitten kutsun mennä esiintymään European Culture and Creativity Days -tapahtumaan Helsingin Kaapelitehtaalle. Tapahtumajärjestäjät olivat kuulleet Nokkahuiluguru-konsertistani ja halusivat siitä tiiviin, 15 minuutin mittaisen showcase-version - englanniksi.


Tuumasta toimeen! Nokkahuiluguruhan on sisällöltään elävä konsepti ja aloinkin heti pohtia mitkä teokset ja niihin liittyvät tarinat sopisivat tuohon kyseiseen tilalisuuteen. Koska kyse oli kulttuuriin ja sen rahoittamiseen liittyvästä tapahtumasta, otin mukaan myös taustaani taidealan yrittäjänä ja se oli oikea ratkaisu.


Striiimattavat seminaarikeikat ovat aikataulultaan hyvin tiukkoja. 15 minuuttia oli ehdottomasti se aika, jonka esitys sai maksimissaan (ja minimissäänkin!)

kestää. Esityksen soiva sisältö sekä tarinat piti siis aikatauluttaa sekunnin tarkkuudella ja lisäksi piti varautua siihen, että kesto heittää jonkin verran esim. jännityksestä tai englannin kielen käytöstä johtuen.


Onneksi olen tehnyt aika paljon tv-keikkoja, joiden tekemisessä tarvitaan samankaltaista ajattelua taimauksen suhteen. Keikkani Kaapelilla menikin oikein hyvin ja yleisö oli hämmästynyttä kun he kuulivat miten monipuolinen soitin nokkahuilu oikeasti on!5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page