top of page

Musiikkia häihin, syntymäpäiville tai muihin yksityistilaisuuksiin

Päivitetty: 21. lokak. 2019

Olen vuosien varrella esiintynyt reilusti yli sadoissa häissä, syntymäpäivillä, valmistujaisissa ja muissa juhlatilaisuuksissa sekä soolosaksofonistina että bändin kanssa. Soolona minulta luonnistuu mm. häämarssin tai muun teoksen soittaminen kirkossa tai esim. taustamusiikkia vieraiden saapuessa paikalle tai ruokailun taustalla. Toki soitan saksofonia myös ohjelmanumeron omaisesti laajalla ohjelmistolla (mm. viihdemusiikki, jazz, klassinen, kansanlaulut ym.) – minulta voi myös toivoa soitettavaa musiikkityyliä tai tiettyä teosta. Nokkahuilulle sopii erittäin hyvin klassinen musiikki (mm. Bach, Vivaldi ym.) esimerkiksi kirkossa soitettavaksi. Musiikki luo juhliin erinomaisen tunnelman ja osaava soittaja jää vieraiden mieleen.

Soitan monenlaisissa bändeissä, jotka taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Perinteinen hääbändi on kokenut ja takuuvarma viihdyttäjä The Surfers, joka on nostattanut tunnelmaa yli sadoissa häissä parin viime vuosikymmenen aikana. Hieman omintakeisempaa tyyliä edustavat puhallinkokoonpanot Tusan Brass ja Femu Brass Band, joista löytyy enemmän tietoa Kokoonpanot-sivulta.

Minulta löytyy myös erittäin laadukkaat, mutta kompaktit HK Audion äänentoistolaitteet. Ensi kesän häitä ja muita juhlia myydään jo, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Asiasanoja: hyvä bändi häihin helsinki muusikko juhliin musiikkia juhliin musiikkia hautajaisiin musiikkia yksityistilaisuuteen bändi häihin pirkanmaa muusikko keikalle klassinen viihdemusiikki kansanlaulut HK Audio bändi häihin helsinki saksofonisti Lucas Nano 600 musiikkia häissä saksofonisti häihin musiikkia häihin jazz bändi häihin Tampere bändi häihin saksofonisoolo bändi häihin Turku musiikkia syntymäpäiville


272 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page