top of page

Linnan juhlat 2015

Päivitetty: 21. lokak. 2019

Kaartin soittokunta esiintyi Linnan juhlissa puolustusvoimien ylikapellimestarin Jyrki Koskisen ja soittokunnan uuden päällikön, Pasi-Heikki Mikkolan johdolla. Jyrki johti kättelyn taustamusiikit, ja tänä vuonna soitimme paljon Sibeliusta säveltäjän juhlavuoden kunniaksi. Pasi-Heikki puolestaan pääsi ensimmäistä kertaa johtamaan orkesteria Linnan juhlissa hoitaen konserttisoittokunnan tanssimusiikkiosuuden. Itse olin mukana baritonisaksofonistina yläkerran kättelymusiikissa ja sen jälkeen alakerrassa Kaartin Combossa baritoni- ja alttofonien sekä nokkahuilun kanssa.

Kaartin Combon solisti Linnan juhlissa oli tänä vuonna valloittava Aili Ikonen. Ailin kanssa esitetyt biisit olivat enemmän jazz-henkisiä kuin aikaisempina vuosina, toki laulajan omasta taustasta ja mieltymyksistä johtuen. Settiin mahtui kuitenkin myös menobiisejä, ja loppuillasta meininki olikin todella kova – niin kuin Linnassa aina.


Combo Linnan juhlissa 2015

Asiasanoja: Kaartin soittokunta Pasi-Heikki Mikkola nokkahuilu Linnan juhlat Jyrki Koskinen saksofonisti Kaartin Combo tenorisaksofoni saksofonisoolo baritonisaksofoni saksofoni Aili Ikonen

119 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page