top of page

Jyväskylän reissu takana

Suomen Kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto myönsi minulle apurahan, jotta voisin pitää kolme soolokonserttia nokkahuilulla sekä pitää workshopeja Opettajankoulutuslaitoksella Jyväskylässä. Toteutin reissun tällä viikolla tiiviissä, mutta antoisassa muodossa.


Keskiviikkona esiinnyin Schildtin musiikkilukiossa täydelle auditoriolle Nokkahuiluguru-kokonaisuudellani, joka sai innostuneen vastaanoton lukiolaisilta. Saman kokonaisuuden esitin illansuussa Jyväskylän pääkirjaston Unonsalissa, joka tuli täyteen (!) konsertistani kiinnostuneita ihmisiä. Nokkahuilulla soittamani vanha musiikki (keskiajan, renessanssin ja barokin ajan musiikki) sekä suomalainen nykymusiikki upposivat hyvin yleisöön, kuten myös esitykseni pienet improvisaatiopätkät.


Seuraavana päivänä torstaina oli aamulla vuorossa konsertti Hannikaissalissa OKL:n opiskelijoille ja henkilökunnalle ja lounastauon jälkeen pidin vielä kaksi tunnin mittaista nokkahuiluworkshopia musiikkikasvatuksen opiskelijoille ja luokanopettajaopiskelijoille. Mukana oli myös vieraita Etelä-Afrikasta, joka oli erityisen kiinnostavaa!


Ihmisten käsitykset nokkahuilusta muuttuivat jälleen radikaalisti ja uskon, että kovasti positiiviseen suuntaan! Syksyn aikana soitan Nokkahuiluguru-keikkoja parissa yritystilaisuudessa ja tällä tietoa seuraava yleisölle avoin konsertti Nokkahuiluguru-ohjelmalla järjestetään Musiikkitalon Klubilla 9.3.2024. Tervetuloa!6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page