top of page

Hääkuvausta

Olen harrastanut valokuvausta melko kauan, ja harrastus syveni varsinkin korona-aikana kun oli enemmän aikaa ottaa kuvia ja opetella valokuvaukseen liittyviä asioita. Kuvia otan pääasiassa perhepiirissä, mutta enenevässä määrin olen tehnyt myös konserttikuvauksia.


Eilen toimin ensimmäistä kertaa valokuvaajana häissä, ja täytyy myöntää, että kyllä jännitti! Varsinkin itse vihkitilaisuus kirkossa on niin ainutlaatuinen tapahtuma, että siinä on melkein pakko onnistua :) Sormuksen laitto, ensisuudelma ym. ovat sellaisia hetkiä, että niitä ei vaan voi missata!


Kuvaukset sujuivat hyvin ja vaikka varsinkin kirkon tilaisuus oli lyhyt ja ytimekäs, niin sain napattua tarvittavat kuvat. Juhlissa kuvaaminen oli hieman rennompaa, mutta toki sielläkin pyrin kuvaamaan monipuolisesti niin vieraita, ohjelmanumeroita, ryhmäpotretteja kuin koristelun yksityiskohtiakin.


Kuvia tuli about 2500 kappaletta ja taidankin aloittaa nyt niiden läpikäynnin! Sitten valitsen sopivan määrän kuvia, jotka aion toimittaa hääparille. Ennen toimitusta täytyy toki editoida kuvat, ja siihenkin on hyvä varata riittävästi aikaa. Vaativaa, mutta palkitsevaa hommaa :)4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page