top of page

Festivaalireissu Ruotsiin

Tämän viikon alussa pyörähdin Tukholmassa muutaman päivän ajan. Osallistuin NORDEMin ja REMAn järjestämään "Nordic Early Music in a Global Context" -konferenssiin, johon osallistui suuri määrä ns. vanhaan musiikkiin (barokin, renessanssin, keskiajan ym.) erikoistuneita festivaaleja, instituutioita ja artisteja. Itse osallistuin BRQ Vantaa -barokkimusiikkifestarin päätuottajan ominaisuudessa. Aloitin tehtävässä viime syksynä.


Muutama päivä vanhan musiikin kuplassa teki hyvää! Ohjelma sisälsi paljon vapaamuotoista verkostojen luomista, hienoa että sille oltiin järjestetty reilusti aikaa. Lisäksi ohjelmassa oli alustuksia, paneelikeskustelu, workshop ja toki myös rennompaa ajanvietettä ruokailujen lomassa.


Drottningholmenilla meille esiteltiin barokkiteatterin toimintaa, se oli melkoisen upea kokemus, jota voin suositella kaikille! Kuulimme kiehtovia tarinoita teatterin vaiheista ja presentaation lavasteiden ym. käytännön asioiden toimimisesta. Kävimme myös konsertissa upeassa Tukholman Saksalaisessa kirkossa, ja konserttivieraana oli myös Ruotsin kuningas ja kuningatar (!).

1 katselukerta0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page