top of page

Carmina Burana -kiertue

Päivitetty: 21. lokak. 2019

Kaartin soittokunnan legendaarinen Carmina Burana -kiertue teki paluun tänä syksynä. Tämä Carl Orffin sävellys ja Juan Vicente Mas Quilesin sovitus puhallinorkesterille on varmaan eräs maailman tunnetuimmista teoksista suurelle orkesterille, kuorolle ja solisteille.

Kaartin soittokunta toteutti Carmina Buranan ensimmäistä kertaa vuonna 2004. Puolustusvoimien entisen ylikapellimestarin Elias Seppälän ja Oulaisten musiikkielämän suuren miehen Tapani Tirilän idean pohjalta toteutetut esitykset olivat menestyksiä, ja vuonna 2008 Burana soi jälleen, sillä kerralla Hamina Tattoossa.

Nykyään molemmat herrat, Seppälä ja Tirilä, ovat jo eläkkeellä, mutta Carmina Burana toteutettiin neljä kertaa tänä syksynä. Esityksiä oli neljä: Oulaisten musiikkiviikoilla Oulaisissa ja Kokkolassa, Sibelius-talossa Lahdessa sekä Musiikkitalon suuressa salissa Helsingissä, ja kaikki olivat loppuunmyytyjä.

Hieno teos hienojen kuorojen ja soittajien kanssa – oli ilo olla mukana!Asiasanoja: Kaartin soittokunta Juan Vicente Mas Quiles Oulaisten musiikkiviikot Tapani Tirilä Sibeliustalo Carmina Burana baritone saxophone player at work Elias Seppälä baritonisaksofoni Musiikkitalo

13 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page