top of page
IMG_2608.JPG

LAULAJA JA LIIDERI

HD_FUTUPARTY_051_edited.jpg

Kaartin Combo on huippusolistilla, tiukalla kompilla ja viidellä puhaltimella kruunattu, säihkyvä kymmenhenkinen showbändi, joka Linnan juhlien lisäksi on tanssittanut juhlaväkeä lukuisissa Puolustusvoimien ja yritysten tilaisuuksissa. Toimin Kaartin Combon johtajana ja laulusolistina ja niiden lisäksi soitan bändissä saksofoneja ja nokkahuiluja. Combo käyttää solisteinaan Suomen huippuartisteja ja tekee tilaisuudesta kuin tilaisuudesta juhlan!

Combo sai paljon huomiota itsenäisyyspäivänä vuonna 2021 kun esitimme Pave Maijasen Elämän nälkä -biisin Nina Tapion ja Kuju Hyttisen kanssa:

Samassa lähetyksessä solisteinamme olivat myös Elastinen ja Kaija Koo:

Vierailevia solisteja meillä on vuosien varrella ollut todella paljon ja lista on vaikuttava: Katri Helena, Diandra, Hector, Ilta, Angelika Klas, Laura Voutilainen, Danny, Osmo Ikonen, Brädi ja Lauri Mikkola vain muutamia mainitakseni.

 

Combo toimii myös ilman vierailevaa solistia, ja näillä keikoilla toimin itse laulusolistina.

Kaartin Combo.jpg
Kaartin Combo Eero Saunamäki Brädi.jpg

Muita kokoonpanoja, joissa laulan, ovat New Orleans-henkinen katujazzbändi Tusan Brass sekä pienempiin tilaisuuksiin loistavasti sopivat Lifetime-trio. Näistä kokoonpanoista enemmän Saksofonisti-sivulla.

Bändien lisäksi teen laulukeikkoja yksin. Näillä keikoilla esitän toivekappaleen esim. synttärisankarille tai hääparille.

bottom of page