Kokoonpanot

Esiinnyn sekä yksin että osana lukuisia kokoonpanoja, joiden ohjelmisto on muokattavissa tilaajan toiveiden mukaisesti. Voimme esiintyä niin julkisissa konserteissa kuin yksityistilaisuuksissakin (yritystilaisuudet, häät, syntymäpäivät ym.). Kokoonpanoiltani luonnistuu monenlainen ohjelmisto taidemusiikista kevyeen musiikkiin ja esitysnumeroista taustamusiikin kautta tanssi- ja viihdemusiikkiin. Löydät musiikkinäytteitä Media-sivulta.

Eero Saunamäki

Eero Saunamäki soolona

Esiinnyn soolosaksofonistina, -nokkahuilistina tai laulajana monenlaisissa tilaisuuksissa. Saksofoniohjelmistoni sisältää taidemusiikkia 1800- ja 1900-luvuilta sekä kevyempää musiikkia (iskelmä, pop, jazz) monipuolisesti tilaajan toiveiden mukaan. Toteutan toki myös toivekappaleita! Nokkahuilulla soitan niin vanhaa (keskiaika, renessanssi, barokki) kuin uuttakin taidemusiikkia ja muut musiikkityylit taittuvat myös. Kiinnostaako taustamusiikki ruokailun aikana tai vaikkapa serenadi syntymäpäiväsankarille? Entä DJ:n soittaman musiikin maustaminen saksofonilla? Muun muassa nämä ideat ovat toteutettavissa. :)

Kaartin Combo

Kaartin Combo on huippusolistilla, tiukalla kompilla ja viidellä puhaltimella kruunattu, säihkyvä kymmenhenkinen show-bändi, joka Linnan juhlien lisäksi on tanssittanut juhlaväkeä lukuisissa puolustusvoimien ja yritysten tilaisuuksissa. Toimin Kaartin Combon johtajana ja lisäksi soitan bändissä saksofoneja, nokkahuiluja ja laulan. Combo käyttää solisteinaan Suomen huippuartisteja ja tekee tilaisuudesta kuin tilaisuudesta juhlan!

Kaartin Combo
Saksofonikvartetti Aava

Saksofonikvartetti Aava

Saksofonikvartetti Aava on vuonna 2013 perustettu, suomalaisista saksofonitaitureista koostuva energinen ja monipuolinen saksofonikvartetti. Kvartetin jäsenet ovat soittimensa huippuosaajia, jotka työskentelevät näkyvillä paikoilla suomalaisessa saksofonielämässä. Heidän työpaikkojaan ovat mm. Taideyliopiston Sibelius-AkatemiaTampereen ammattikorkeakoulu ja Kaartin soittokunta. Lisäksi he esiintyvät aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Aavan jäsenet ovat kouluttautuneet mm. Sibelius-Akatemiassa ja Pariisin konservatoriossa sekä kansainvälisillä mestarikursseilla.

 

Aavan ohjelmisto on monipuolinen ja sisältää niin 1900-luvun ranskalaista saksofonikvartettimusiikkia (säveltäjinä mm. Francaix, Schmitt ja Singelée), kevyen musiikin rajoja etsivää saksofonimusiikkia (mm. säveltäjiltä Gershwin, Lintinen ja Bennett) sekä sovituksia tunnetuista kamarimusiikkiteoksista (teoksia mm. Ligetiltä, Saint-Saënsiltä ja Shostakovitsilta). Aava soittaa myös tarvitttaessa kevyempää taustamusiikkia ja toivekappaleita.

Saksofonikvartetti Aava:

Joonatan Rautiolasopraanosaksofoni

Samu Metsänen, alttosaksofoni

Kalle Oittinen, tenorisaksofoni

Eero Saunamäki, baritonisaksofoni

Tusan Brass

Tusan Brassin vahva soundi ja vauhdikas meininki perustuu New Orleansin Mardi Gras -tapahtuman iloisuuteen. Ohjelmistossa on perinteistä brass band -katumusiikkia, mutta myös uudempia, tanssittavia cover-biisejä. Tusan Brassin soittajat ovat valloittavia solisteja ja viihdyttäjiä!

Jermu Nyberg, trumpetti

Tamas Paraczky, klarinetti

Arto Lehtola, tenorisaksofoni

Eero Saunamäki, baritonisaksofoni ja nokkahuilu

Jouko Auramo, pasuuna

Miika Jämsä, sousafoni

Oskari Auramo, lyömäsoittimet

Toni Kulku, lyömäsoittimet

Tusan Brass
Lifetime-trio

Lifetime-trio

Lifetime-trio koostuu lisäkseni kahdesta kevyen musiikin ammattilaisesta; kosketinsoittajasta ja basistista. Lifetime on esiintynyt jo lähes kymmenen vuoden ajan pienimuotoisemmissa yksityistilaisuuksissa. Trion ohjelmistoon kuuluu niin tanssimusiikki kuin taustajazz ja se on erityisen hyvä kokoonpano intiimiin tilaan. Lifetime on käytännöllinen kokoonpano, joka tekee työnsä ammattitaidolla.

Eero Saunamäki, saksofoni ja laulu
Mikko Seppänen, koskettimet
Matti Rantala, basso

Femu Brass Band

Femu Brass Band on Kaartin soittokunnan soittajista koostuva vaskikvintetti, johon on lisätty rumpali ja laulaja. Ohjelmisto on laaja, mutta pääpaino on tanssittavassa ja iloisen viihdyttävässä musiikissa Finnhitseistä souliin. Oktoberfest-tyyppinen musiikki saksalaisine marsseineen on myös ohjelmistossa! :) Femu on jo vuosien ajan keikkaillut säännöllisesti mm. helsinkiläisessä Rymy-Eetu-baarissa, olutfestivaaleilla ja yksityistilaisuuksissa ympäri Suomen.

Eero Saunamäki, laulu
Antero Suvilaakso, trumpetti
Jermu Nyberg, trumpetti
Jouko Auramo, pasuuna
Ansku Auramo, käyrätorvi
Miika Jämsä, tuuba
Thomas Rönnholm, rummut

Femu Brass Band
Duo Vesalainen & Saunamäki

Duo Vesalainen & Saunamäki

Duo Eero Saunamäki (nokkahuilu) ja Päivi Vesalainen (cembalo) on kokoonpano, joka soittaa ennakkoluulottomasti kaikenlaista musiikkia renessanssista nykymusiikkiin. Duon soittajat ovat sekä vanhan musiikin ammattilaisia että modernin instrumentin taitajia. Duo inspiroituu myös improvisoinnin äärellä ja etsii jatkuvasti niin uutta kuin vanhaakin cembalolle ja nokkahuiluille sopivaa musiikkia.

Duollamme on monia mielenkiintoisia konserttiohjelmakokonaisuuksia, joita olemme soittaneet mm. pääkaupunkiseudun kirkoissa, musiikkioppilaitoksissa ja musiikkifestivaaleilla.  

Duo Saunamäki

Minun ja Anna Saunamäen muodostama nokkahuiluduo soittaa niin vanhaa kuin uuttakin taidemusiikkia. Kahden nokkahuilun muodostama kokoonpano on historiallinen, ja sille sopii erityisen hyvin ns. vanha musiikki (renessanssin ja barokin ajan musiikki) sekä nykymusiikki. Käsintehdyt soittimet kuulostavat kauniilta ja luovat nokkahuilusta täysin toisenlaisen kuvan, joka siitä on saattanut koulumaailmasta jäädä mieleen. Duomme on tilannut musiikkia eurooppalaisilta nykysäveltäjiltä ja esiintynyt Suomen lisäksi eri Euroopan maissa (mm. Pohjoismaat, Saksa, Ranska) niin syntymäpäivillä, yritysjuhlissa kuin konserttisaleissakin. Meillä on lukuisia ohjelmakokonaisuuksia, joita voidaan muokata tilanteeseen sopiviksi.

Duo Saunamäki
Saksofonitrio Ava

Saksofonitrio Ava

Saksofonitrio Ava on Saksofonikvartetti Aavan sisaryhtye; Samu Metsäsen, Kalle Oittisen ja Eero Saunamäen muodostama kokoonpano. Trio soittaa harvoin kuultua, mutta erittäin hyvää musiikkia kolmella saksofonilla. Tällä hetkellä trion ohjelmisto sisältää mm. barokkia, ranskalaista musiikkia 1900-luvulta sekä uudempaa japanilaista musiikkia. Trio on myös tilannut ja kantaesittänyt Tomi Räisäsen teoksen saksofonitriolle.